Eszközbeszerzés a Balassa Möbel Kft.-nél

Bemutatkozás

Balassa Mőbel Bútoripari Kft.

Az emberek számára az egyik legfontosabb szempont, hogy otthonuk hű tükre legyen egyéniségüknek és életformájuknak, bútoraik praktikusak, kényelmesek és esztétikusan kialakítottak legyenek. Követjük a világ, az iparág szerteágazó változásait, fogékonyak vagyunk az új stílusirányzatokra, mégis arra törekszünk, hogy termékeink időtálló környezetet teremtsenek Önöknek.

Társaságunk, amely magyar családi tulajdonban van több mint két évtizedes tervezési és gyártási tapasztalatával, belsőépítészeti kollégával támogatottan elsősorban egyedi kialakítású előszoba-, konyha-, és irodabútorokat gyárt. Termékeink kifejlesztése számítógép által támogatott tervezési rendszeren történik, a gyártás többnyire CNC vezérelt gépeken folyik, ami egyidejűleg biztosítja a méretpontosságot és a hatékonyságot, ügyfeleinknek pedig a rövid határidőt.

Éppen az egyedi kialakításaink miatt kínálatunk nagy és változatos, hogy Önök a bonyolult tereket is fantáziadúsan és otthonosan berendezhessék. Sok tapasztalat és kreativitás szükséges ehhez. Ráadásul gyakran kevés természetes fényt beengedő teret kell úgy berendezni, hogy a bútor ne csupán odaillő legyen, de funkcionális hasznossága kényelmet is adjon. Mi megoldásokat kínálunk ebben a munkában. A legfontosabb azonban a minőség, aminek minden beszerelt bútorunk meg kell, hogy feleljen. Ezt szolgálja a tiszta vonalvezetés, a legkisebb részletek tökéletes kidolgozása, a sérülésmentes élkidolgozás, a tartósság, ami a felhasznált, gondosan kiválasztott alkatrészeken múlik.

Tapasztalatunk igazolja hosszú távú célkitűzésünket: Szakismeretünk és szorgalmunk a garancia minderre.
Tekintsék meg egyedi termékeinket, amelyhez jó barangolást kívánok honlapunkon.

Tisztelettel:

Jancsó László
ügyvezető